keskiviikko 10. syyskuuta 2014

#57: LINKKAA BLOGISI!

Moikka! :)

Nyt vihdoin ja viimein olisi "linkkaa blogisi"- postauksen aika!

Ohjeet:


1. Linkkaa kommentti kenttään oma blogisi.
2. Kirjoita kuvaus joka edustaa blogiasi, kirjoitustyyli ja pituus vapaa.
3.Julkaisen blogit voittaja blogin, sekä 5 muuta parasta #59: postauksessani, ja annan palautetta 
(miinuksia - ja plussia +) julkaisen myös ns. Voittajan ehdokkaista! :) 

VOITTAJA BLOGIIN LIITYN LUKIJAKSI!
Kopioin ohjeet toisesta blogista, joten ei ole itse keksimät, paitsi nelonen.

Joten eikun linkkailemaan!

40 kommenttia :

  1. http://jassunlife1322.blogspot.fi/

    Life-style blogii joka kertoo kaikesta mun arkeen liittyvistä asioista :)

    VastaaPoista
  2. http://milla--anniina.blogspot.fi/

    Lifestyle -ja hevosblogin sekoitus. Blogissa kerrotaan 20-vuotiaasta naisesta ja hänen arjestaan perheen, koiran sekä oman hevosen parissa.

    VastaaPoista
  3. http://pysteliina.blogspot.fi

    Blogi kertoo 16-vuotiaan tytön hevostelusta oman 18-vuotiaan suomenhevosen kanssa. Kisoissa emme käy, mutta kaikenlaista muuta kivaa puuhailemme tavallisen ratsastelun lisäksi mm. temppukoulutusta, agilitya, maastoilua, talvisin hiihtoratsastusta jne. Blogin piti alunperin olla hevosblogi, mutta nykyään mukana seikkailee mm. neljä kissaa ja kaksi kania sekä tällähetkellä neljä pientä kaninpoikasta ja pian kissanpentujakin.

    VastaaPoista
  4. http://daydreaming-nea.blogspot.fi/

    Blogissa seuraillaan 16-vuotiaan tytön treenailua ja kilpailemista Perniön ponitallin kilpavalmennuksessa. Mukana on myös muita kaviokkaita, sekä yritän piristää blogia useilla erikoispostauksilla! :)

    VastaaPoista
  5. http://h3nski.blogspot.fi/

    17-vuotias ohjaajaopiskelija, kahden kilpahevosen omistaja, esteratsastaja. Paloja vähän sieltä sun täältä, kisoja, ankaraa treeniä, asuntolaelämää ja reissaamista..

    VastaaPoista
  6. unelmienaikaa.blogspot.fi
    Marraskuussa 13- vuotias tyttö kirjoittaa blogia. Mukaan mahtuu heppailua, matkustamista , lentokoneita ja lifestyleä :)

    VastaaPoista
  7. Varjossa Kasvanu
    Blogi kertoo nyt 18-vuotiaan hevosalan opiskelijan arjesta sekä hänen hevosensa koulutuksesta ratsuksi raviuran jälkeen. Blogissa on melkoinen sekamelska vielä käynnissä opintojen alkamisen takia ja postausten ajoittamisissa on ongelmia että blogi saataisiin rullaamaan taas kunnolla. Ulkoasukin on tällähetkellä remontissa. :)

    VastaaPoista
  8. ponyliffe.blogspot.fi

    Blogissa13-vuotias Emmi kertoo blogissaan 5 hoito-/vuokraponin kanssa touhuiluista.

    VastaaPoista
  9. http://nooranhevosharrastusblogi.blogspot.fi/
    99 syntyneen tytön ja hänen 8 v lv ruunan yhteis elosta alamäistä ja ylämäistä,

    VastaaPoista
  10. http://rosajabate.blogspot.fi/

    14 vuotiaan tytön ja uuden hevosen Bellan elämästä koostuva blogi! Kilpailemme tällä hetkellä kansallisella 120cm tasolla, mutta ensi kaudella sekä meidän ensimmäisellä kaudella tarkoitus suunnata isompiin luokkiin!

    VastaaPoista
  11. http://janikablogg.blogspot.fi
    00- syntynyt tyttö Kuopiosta kirjoittelee elämästään kuvien kera. Käyn myös ratsastustunneilla, joten niitäkin postauksia löytyy :)

    VastaaPoista
  12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  13. Eeppistä elämää

    Blogi kertoo 23-vuotiaan suomenhevosruunan Epon touhuiluista. Blogin pääasiana pyörii kuolaimettomat touhuilut ja maastoilu, sekä tietysti hauskanpito. Blogia pyörittää 14-vuotias Melissa, joka omistaa Epon.

    VastaaPoista
  14. http://bobiponii.blogspot.fi//

    Blogi kertoo 13-vuotiaan tytön hevosharrastuksesta vuokraponin ja hoitohevosen kanssa! Blogin päätähtenä pyörii haflingerruuna nimeltään Bob. Tavoitteena meillä on joskus päästä kisaamaan pikkukisoihin ja harjoittaa luonnollista hevosmiestaitoa!

    VastaaPoista
  15. http://jennynkisajaratsastusblogi.blogspot.fi/ Blogin takana, on nuori, vuonna 90 syntynyt 100% hevoshullu, siis minä. :) Tämä blogi kertoo minun ratsastuksestani harraste- ja kilpailualueella. koitan myös kehittyä, joka kerta kun nousen hevosen selkään. :) Tähtään ensi vuoden, Special Olympicseihin- Los Angelsissa 2015. ^ ^

    VastaaPoista
  16. http://world-with-horses.blogspot.fi
    Blogia -94 syntyneen ratsastajan elämästä. Tavoitteellista valmentautumista ja kisaamista kolmessa lajissa, sekä ihan tavallista elämää hevosystävien kanssa. :)

    VastaaPoista
  17. laukkoexmess.blogspot.fi
    Blogi kertoo pääsääntöisesti lämminveritamma Uman kouluttautumisesta ratsuksi. Mukana seikkailee oma lämminveriruuna Misteri, jolla suurimmaksi maastoillaan.

    VastaaPoista
  18. http:// netta-mystory. blogspot.fi
    blogi kertoo 3vuotiaan welsh ponin koulutuksesta sekä 19vuotiaan kirjoittajan muusta elämästä ja heppailusta.

    VastaaPoista
  19. http://mimmijavuoksi.blogspot.fi/

    Blogi kertoo tavoitteelliset kouluratsukon arjesta. Elämäämme mahtuu treeniä, valmennuksia, hauskanpitoa ja kisoja, sekä onnistumisia kuin myös epäonnistumisia. :)

    VastaaPoista
  20. http://jonnatreenailee.blogspot.fi

    Valmennuksia, kotitreenejä, normaalia arkea ja vähän muutakin höpinää. Tekstien takana reilu parikymppinen ratsastaja Kanta-Hämeestä ja treenikaverina heinäkuussa ostettu
    6-vuotias pv-ruuna Onni.

    Onnistumisia, oivalluksia, epäonnistumisia, haasteita ja niiden voittamista, kaikkea tätä mahtuu mukaan matkalle, jossa tästä nuoresta herkästä hevosesta rakennetaan kisakumppania kumpaankin lajiin.

    Postauksia vielä hetken aikaa myös Fannysta, 9-vuotiaasta risteytysponitammasta, joka on oma kasvattini.

    VastaaPoista
  21. http://avuilla.blogspot.fi/

    Blogi kertoo 15-vuotiaan ja 24-vuotiaan lämminveritamman yhteistaipaleesta mahdollisimman monipuolisesti.

    VastaaPoista
  22. www.vinkapoju.blogspot.fi

    Blogi kertoo musta ja mun vuokriksesta, 16vuotiaasta Suokki ruunasta. Olemme jo 2,5vuotta treenailleet kotona keskenämme monipuolisesti, mutta tulevaisuudessa saatetaan myös hiaman valmentautua. Este- ja koulukisoissakin satunnaisesti käydään, mutta tavoitteet eivät siltikään ole hirmuisen suuret kisaamisen ja treenaamisen suhteen. Tärkeintähän on pitää hauskaa! :)

    Blogissa aina hyvälaatuisia kuvia ja videoitakin julkaisen välillä (mydayvideoita, treenivideoita, kisavideoita yms.). Koitan myös aina kirjoittaa mahdollisimman lyhyesti ja selkeästi, jottei lukeminen olisi rasittavaa lukioille. Mottoni taitaakin olla: enemmän hyvälaatuisia kuvia ja vähemmän lukemista ;)

    VastaaPoista
  23. http://mummintalli.blogspot.fi/

    Blogi kertoo 13-vuotiaan tytön elämästä,ratsastustunneista,hoitoponista,koirasta,minihevostallista,sekä shetttiksistä.

    VastaaPoista
  24. My Life With Horses

    16-vuotiaan tytön hevos-ja lifestyleblogi. Postaukset käsittelevät useimminkin elämääni kahden oman suokin kanssa harrastaen, mutta lifestyle- sekä erikoispostauksia näkyy blogissani myös melko usein.

    VastaaPoista
  25. http://midnightstreetsoona.blogspot.fi/

    melko uusi lifestyle/valokuvaus/ajatusblogi. yritän kirjoittaa kiinnostavasti enkä pelkästään sitä perus lifestyle löpinää. suuressa osassa myös kaikki lattarijutut :-) niinkuin sanoin, uusi blogi eli ulkoasu aika vaiheessa ;)

    ihana banneri muutes :D voitsä muutenki tohon mun blogii liittyy ;-)

    VastaaPoista
  26. Voitolla Tähtiin!
    Voitolla Tähtiin-blogi kertoo shetlanninponi ori Orionin ja kumppaneiden elämästä. Orion asuu täällä meillä kotona, Suomen puolella, ja muut hevoset ns.ratsastuskoululla Ruotsinpuolella. Pyrin postamaan aktiivisesti, ja joka postauksesta löytyy kuvia ja yleensä myös videoita:)

    VastaaPoista
  27. http://seikkailuihmemaassa.blogspot.com/
    Blogini Seikkailu Ihmemaassa kertoo 8v lämminveritamma Alicen ja omistajansa elelystä. Jonkun verran mietteitä ja ihmettelyä.

    VastaaPoista
  28. En tiiä voiko vielä piistää blogeja, mutta pääsin nyt vasta laittamaan joten jos otat vielä niin mukana ollaan!

    http://kastehelmiajakuratassuja.blogspot.fi/

    Blogi kertoo -00 syntyneen tytön elämästä koirien ja hevosten parissa. Aloitan kilpailemista ratsastuskouluni puoliverisen ruunan Kingin kanssa 90-100cm luokissa. Sileäkarvaisen collieni Ellin kanssa aloittelemme ensimmäisiä virallisia agilitykisoja ja kierrämme aktiiviesti junior handler -kilpailuja.

    VastaaPoista
  29. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  30. http://elamanmurut.blogspot.fi
    16-vuotias tyttö kertoo hevoselämästään hoito-, ratsastettavien- ja ratsastuskoulun hevosten kera.

    VastaaPoista
  31. www.asunidesigns.com. Huumoria, muotia, lifestyleä-humpuukkia ja fiilistelyä ilmiöistä sarkastisella otteella naputeltuna.

    VastaaPoista
  32. http://wilmaheidi.blogspot.fi
    Lifestyle blogi, jossa on todella paljon valokuvausta ja lisäksi vielä mielipide-, muoti- ja ruuanlaitto postauksia. Myös ihan normaaleja kuulumisia jakelen.

    http://heidiwilma.blogspot.fi
    Tällähetkellä tauolla murtuneen selän takia, mutta takaisin olisi tarkoitus päästä jo kuukauden päästä! Blogissa nähdään normaalisti treeniä 4 hevosen kanssa ja tulevaisuudessa 5. Myös tavoitteellinen valmentautuminen alkaa heti kun pääsen takaisin satulaan.

    VastaaPoista
  33. http://katis-photography.blogspot.fi/ valokuvaan ympäristöäni, pääasiassa luontoa :)

    VastaaPoista
  34. http://ellysinbakemyday.blogspot.fi/

    Tässä blogissa leivotaan makeita leivonnaisia, kakkuja ja milloin mitäkin. Kohti herkuttelua mennään rennolla asenteella ja monipuolisin reseptein aina hiukan pienellä twistillä ja joskus ihan näppituntumalla. Mummolta opittuna, saattavat leivonnaiset olla aina vähän omia sävellyksiä perinteisistä ja muiden kokkien tekeleistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun blogi on UPEA! Heti kun avasin ja katselin sitä liityin lukijaksi. Aivan mahtava blogi!
      Tässä haasteessa unohdin valitettavasti mainita, että etsin hevosaiheisia blogeja, seuraan silti ehdottomasti blogiasi jatkossa! :)

      Poista
  35. http://jennyjmoments.blogspot.fi/

    17-vuotias lukiolaistyttö kirjoittelee mm. ystävistään, harrastuksistaan ja elämän pienistä ja suurista iloista.

    VastaaPoista
  36. http://lasikavio.blogspot.fi/

    19-vuotiaan ja kahden kilpahevosen blogi, joka koostuu kisoista sekä arjen risuista ja ruusuista. :)

    VastaaPoista
  37. en tiedä kerkeänkö enään tähän, mutta linkkaanpa silti :) http://ellajahepat.blogspot.com/

    Blogi kertoo 17-vuotiaan tytön elämästä joka opiskelee ratsastuslukiossa sekä tämän oman projekti eestinhevosen sekä myös projekti lv ylläpitohevosen elämästä :)

    VastaaPoista
  38. http://nevergiveupsarara.blogspot.fi
    Mun blogissa on paljon kuvia, mun blogissa reissataan kesäisin ympäri maailmaa( viime kesänä euroopan läpi marokkoon asti) ja siellä kokeillaan paljon superfoodeja ja smoothieita! Käynnissä on elämäntapamuutos ja tähän mennessä pudotettuja kiloja on 15 :)

    VastaaPoista
  39. En tiedä voiko vielä linkkailla mutta koitan onneani! http://emmanhevosblogi.blogspot.fi/
    Eli blogini kertoo arjesta ratsastuskouluhevosten, vuokrahevosen ja hoitohevosen parissa. Postauksia tulee säännöllisesti, ja jokaisesta löytyy laadukkaita kuvia ja useimmiten myös video :)

    VastaaPoista

Kommentointi on aina mukavaa keneltä vain, mutta pidetäänhän kommentit asiallisina? Kiitän!(: